Laskurit ja visualisoinnit

Verkkolaskurit

Käytättekö yrityksen sisällä Excel-taulukoita, joilla voidaan laskea vaikkapa asiakkaille tehtäviä tarjouksia, rakennusmateriaalien paksuuksia tai biopolttoaineiden lämpöarvoja? Haluatteko julkaista laskurin, joka kertoo työnhakijalle paljonko teillä saa palkkaa?

Asiakkaan on helpompi tehdä ostopäätös, kun esimerkiksi palvelunne hinnan voi laskea suoraan verkkolaskurilla. Koska laskurit tehdään kokonaan käsityönä, ne valmistetaan juuri sinulle sopivaksi niin toiminnallisuudeltaan kuin ulkoasultaankin. Toimita vain laskentataulukko meille, niin hoidamme loput.

Datan visualisointi

Jos sinulla on dataa josta haluaisit koostaa interaktiivisia pylväsdiagrammeja, piirakoita tai vaikka viuludiagrammeja niin se järjestyy! Visualisointi hoituu avoimen lähdekoodin D3.js-kirjastolla tai sen johdannaisilla. Datan visualisointi on helppo yhdistää verkkolaskureihin ja näin visualisoida käyttäjän laskelmien tulos.

Kuinka tilausprosessi etenee?

Yleensä jotakuinkin näin:

  1. Asiakas kertoo ongelmastaan
  2. Ongelman perusteella laaditaan käyttöliittymäsuunnitelma, joka käydään läpi asiakkaan kanssa
  3. Tehdään suunnitelmaan asiakkaan pyytämät muutokset
  4. Laskuri toteutetaan suunnitelman perusteella
  5. Varmistetaan, että laskuri on asiakkaan toiveiden mukainen ja tehdään tarvittavat muutokset

Periaatteena on, että kaikenlainen jutustelu on ilmaista niin kauan kuin ohjelmointityökaluja ei tarvitse avata ja lasku ei lähde ennen kuin asiakas on tuotteeseen tyytyväinen.

Verkkolaskurin hinta

Arvioi verkkolaskurin hinta tällä verkkolaskurilla!

Laita viestiä!

Jere Laine

BSc. (Tech)

jere@staticcharge.fi +358 45 866 4303 LinkedIn Logo

Ota yhteyttä

Jere täällä moro! Olen se kaveri, joka pyörittää tätä puljua. Jos sähköposti on liian hidas kommunikointikanava niin valitse alta suosikkipikaviestimesi ja laita viestiä!

P. 045 866 4303