Huippunopea verkkokauppa

79% verkkokauppavierailijoista ei todennäköisesti palaa enää verkkokauppaasi, jos se on hidas. Jokainen lisäsekunti joka lataamisessa kestää vähentää näyttöjä 11%. Staattista verkkokauppaa nopeampaa ei kuitenkaan tältä planeetalta löydy, ja meiltä saa juuri sellaisia.

Staattiselle sivulle on mahdollista integroida myös verkkokauppa.

Mitä sinua hyödyttäviä asioita StaticChargen verkkokauppa tarjoaa?

1. Turvallisuus

Verkkokaupassasi ei ole yksinkertaisesti mitään hakkeroitavaa, vaan kumppanialusta hoitaa esimerkiksi kaiken maksuliikenteen.

2. Nopeus

Staattinen sivu on nopein mahdollinen verkkosivutyyppi, koska palvelimen ei tarvitse koostaa lähetettävää sivua jokaiselle vierailijalle erikseen. Nopeus tarkoittaa suurempaa määrää vierailijoita, ja he myös palaavat verkkokauppaasi todennäköisemmin.

3. Skaalautuvuus

Black Friday saapuu ja myymiesi hilavitkuttimien myynti räjähtää. Verkkokauppasi ei kuitenkaan räjähdä, vaan skaalautuu lähes rajattomasti. Staattiset sivut eivät vaadi juurikaan resursseja, eli samalla palvelinkapasit

4. Helppo ja edullinen ylläpito

Koska sivulla ei ole hakkeroitavia tietokantoja, ei tarvitse myöskään kantaa huolta tietoturvapäivityksistä. Myöskään web-hotelleista ei tarvitse maksaa, vaan sivuston saa hostattua täysin ilmaiseksi. Kumppanialusta ja korttimaksut vievät voitoista vain maltilliset 3.4% ja siitäkin voi neuvotella.

5. Hakukoneoptimoitavuus

Google pitää nopeista sivuista, ja staattiset sivut ovat niitä nopeimpia. StaticChargen sivustojen vakiovarusteena on myös täydellinen tekninen hakukoneoptimointi. Voimme lisäksi auttaa ymmärtämään sivuston sisällön hakukoneoptimointia.

6. Ei toimittajaloukkua

Jos Wordpress-koodarisi päättää lopettaa hommat ja ryhtyä puutarhuriksi, voi olla ettei sivustolle löydy uutta tekijää. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, ettei kukaan ymmärrä aiemman tekijän kirjoittamaa koodia vaikka teknologia onkin nimellisesti yleisesti tunnettua. StaticChargen staattiset verkkokaupat tehdään avoimen lähdekoodin teknologioilla ja lisäksi kiinnitetään erityistä huomiota koodin luettavuuteen. Näin mikä tahansa Suomen ohjelmistotaloista voi jatkaa kehitystä niin halutessasi.

Verkkokaupan hinta

Verkkokaupat tehdään aina tilaustyönä, joten tarkkaa hintaa on vaikea antaa suoralta kädeltä. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi sivumäärä, elementtien monimutkaisuus ja sivuilla olevat toistuvat elementit. Alla on kuitenkin suuntaa-antava hinnasto.


Suuntaa-antava hinnasto (alv 0%)

Palvelu Hintaluokka
Verkkokaupan toteutus 600-1200€ / sivu
Käyttöliittymäsunnittelu 200€ / sivu
Hosting-palvelu 0€ / vuosi
Verkkokauppa-alusta 2% myynnistä, väh. 9€ / kk
Korttimaksupalvelu 1.4% myynnistä

Laita viestiä!

Jere Laine

BSc. (Tech)

jere@staticcharge.fi +358 45 866 4303 LinkedIn Logo

Ota yhteyttä

Jere täällä moro! Olen se kaveri, joka pyörittää tätä puljua. Jos sähköposti on liian hidas kommunikointikanava niin valitse alta suosikkipikaviestimesi ja laita viestiä!

P. 045 866 4303