Palvelut

Kotisivut yritykselle

Kiinnostaako salamannopea sivusto jota ei voi hakkeroida ja jota ei tarvitse ylläpitää?

Yli 40% vierailijoista hylkää sivuston, joka latautumisessa kestää yli kolme sekuntia. StaticCharge suunnittelee ja toteuttaa nopeimmat mahdolliset sivut. Mikä parasta, tekninen hakukoneoptimointi, responsiivisuus, ilmainen hostaus sekä raudanluja tietoturva ovat aina vakiovarusteita. Voit siis keskittyä olennaiseen, eli sisältöösi.

Lue lisää ->

Huippunopea verkkokauppa

Saako olla ylivertaisen käyttäjäkokemuksen tarjoava verkkokauppa?

79% verkkokauppavierailijoista ei todennäköisesti palaa enää verkkokauppaasi, jos se on hidas. Jokainen lisäsekunti joka lataamisessa kestää vähentää näyttöjä 11%. Staattista verkkokauppaa nopeampaa ei kuitenkaan tältä planeetalta löydy, ja me teemme juuri sellaisia. Juoksevat kulut alk. vain 9€ kuussa.

Lue lisää ->

Laskurit ja visualisoinnit

Onko sinulla laskentataulukko, jonka laittaisit mielelläsi verkkosivuillesi?

Käytättekö yrityksen sisällä Excel-taulukoita, joilla voidaan laskea kätevästi vaikka asiakkaille tehtäviä tarjouksia tai rakennusmateriaalien tai biopolttoaineiden lämpöarvoja? Jos tällainen toiminnallisuus pitäisi saada myös verkkosivuillenne, niin asia järjestyy kyllä. StaticChargen reaaliaikaiset laskurit voidaan upottaa mille tahansa verkkosivulle.

Lue lisää ->

UX-suunnittelu

Haluatko kehittää palveluitasi käyttäjäystävällisempään suuntaan?

Sinulla on verkkosivu tai verkkopalvelu, jota mielelläsi kehittäisit. Suunta vain puuttuu. StaticCharge voi auttaa UX-asioissa liikeidean validoinnista käyttäjähaastatteluihin, asiantuntija-arvioihin ja käyttäjien seurantaan.

Lue lisää ->

Freelance-ohjelmistokehitys

Onko sinulla jokin muu haaste, jonka ratkaisemisessa ohjelmistokehittäjä voisi auttaa?

Jos softaprojektinne tarvitsee lisäkäsiä tai teillä on muuten vain ihan mikä tahansa asia jossa ohjelmistoalan ammattilainen voi olla avuksi, niin ota yhteyttä!

Lue lisää ->

Ota yhteyttä

Jere täällä moro! Olen se kaveri, joka pyörittää tätä puljua. Jos sähköposti on liian hidas kommunikointikanava niin valitse alta suosikkipikaviestimesi ja laita viestiä!

P. 045 866 4303